Volledig scherm
PREMIUM
Bestuursvoorzitter PlusOV en wethouder Nathan Stukker. © Rob Voss

'Het gaat beter dan vorig jaar met PlusOV'

interviewBij regionale vervoerscentrale PlusOV zijn er, na het debacle van vorig jaar, opnieuw problemen bij het leerlingenvervoer. In november besluiten de gemeenten of ze door willen met PlusOV. Nathan Stukker, bestuursvoorzitter van PlusOV, verklaart zich nader.

En, hoe gaat het?

,,Als je kijkt naar al die 1400 leerlingen gaat het beter dan vorig jaar. Maar dat was misschien ook niet heel moeilijk. Het gaat beter en als bestuur zijn we daar niet ontevreden over. Tegelijkertijd krijg ook ik dagelijks (als wethouder van Apeldoorn, red.) mailtjes en belletjes van ouders waarbij het niet goed gaat. Dat heeft op die gezinnen een grote impact. Dan maken aantallen niet zoveel uit.’’

  1. Bezoekers RMS-dag in Apeldoorn vinden herdenken belangrijker dan ‘gedoe vooraf’
    PREMIUM
    video

    Bezoekers RMS-dag in Apeldoorn vinden herdenken belangrij­ker dan ‘gedoe vooraf’

    De aanloop naar de RMS-dag in Apeldoorn verliep alles behalve rustig. Maar daar werd vandaag tijdens het vieren en herdenken van het uitroepen van de Republik Maluku Selatan in 1950, nauwelijks bij stil gestaan. ,,Het is mooi dat er een overwinning is geweest, maar die is niet belangrijk meer. Vandaag gaat het om het herdenken en vieren van deze dag’’, vindt bezoeker Marinho (44) uit Vaassen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn