Broer en zus Donovan en Emy van der Weerd in de Oranjerie in Apeldoorn: ,,Het aantal besmettingen is nog steeds hoog. Ik vrees dat we over een paar weken weer in een vervelende lockdown zitten en er niets meer mag.”
Volledig scherm
PREMIUM
Broer en zus Donovan en Emy van der Weerd in de Oranjerie in Apeldoorn: ,,Het aantal besmettingen is nog steeds hoog. Ik vrees dat we over een paar weken weer in een vervelende lockdown zitten en er niets meer mag.” © Maarten Sprangh

Hoera, winkelen mag weer: ‘Ik heb 300 euro mee om eens flink los te gaan’

Fanatieke shoppers hadden er maandenlang naar uitgekeken: onbezorgd winkelen. Sinds vandaag mag het weer en direct liepen de winkelstraten vol. ,,Verdikkeme wat heb ik dit gemist.”

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn