Imani (20) uit Apeldoorn, oud-finaliste The Voice Kids: ‘Dingen gehoord die ik als 14-jarige niet had moeten horen’

VIDEOImani Al Ebate (20) uit Apeldoorn deed mee aan The Voice Kids toen ze 14 was. Ali B was haar coach. Meedoen had voor haar een bevrijding moeten zijn. Nu wordt het dat alsnog. We kijken met haar naar de aflevering van Boos.

61 reacties

 • EM Bel

  4 maanden geleden
  Juist door dit soort reacties gaan meisjes niet naar de rechter. Dan moet je namelijk met bewijs komen (denken ze), maar hoe bewijs je dat iemand in een achterkamer iets bedreigends tegen je zei of aan je heeft gezeten? Je denkt zonder getuigen of beeldmateriaal weinig kans te maken. Je hebt ondertussen een trauma en als je dan nu hoort dat je NIET de enige was (wat je lang dacht), dan neem je deze stap om in elk geval je verhaal kwijt te kunnen waar je al die tijd mee rondliep. Dat is insteek.
 • mia maurik

  4 maanden geleden
  Dat vrouwen worden lastig gevallen komt overal en door de jaren heen voor en is niet alleen van NU. Het lastiggevallen worden is al erg genoeg en er dan een klacht over in te dienen bij wie dan ook, durf je niet, Zelf ben ik jaren geleden ruw betast op mijn wrkplek, door iemand, waar mijn collegaas bijstonden, en het enige wat ze deden was lachen toen ik probeerde mij uit de klauwen van die persoon los te krijgen.....
 • J. Pijpker

  4 maanden geleden
  Al die verhalen op praatprogramma's. Dergelijke verhalen horen in een rechtbank thuis. Nu is iedereen al bevooroordeeld.
 • M. Rutten

  4 maanden geleden
  Staatssecretaris Gunay Uslu wil in gesprek met De Mol en andere mediaondernemers en omroepen. Natuurlijk, nu is het moment om als Politica goedkoop te kunnen scoren. 'Er moet beleid gemaakt worden' hoor ik haar in een interview zeggen. John de Mol HAD beleid daarvoor gemaakt. Nog meer beleid helpt dan niets. En waarom wil Staatssecretaris Gunay Uslu in gesprek met De Mol en andere mediaondernemers en omroepen? Dit gebeurt immers ook in andere branches, zoals bijvoorbeeld de turn wereld.
 • pawel nowak

  4 maanden geleden
  ik heb het gevoel dat verveling en frustratie achter de daden van de daders zit, volgens mij denken ze van binnen "mijn vriendin/vrouw is niet meer de jongste, ze is niet meer zo strak en vers, waarom probeer ik het niet bij een jong strak ding, net vers nectar" ik denk dat ze denken dat het saai moet zijn om een ferrari 20 jaar lang te moeten rijden, ze willen ook een keer een lambo proberen.....

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn