Volledig scherm
Remco Gorkink is blij met de beker die hij met zijn collega's van Intratuin Apeldoorn kreeg bij de verkiezing Beste kerstshow van Nederland. © Organisatie

Intratuin Apeldoorn heeft origineelste kerstshow

De Apeldoornse Intratuin heeft de origineelste kerstshow van alle Nederlandse tuincentra. Dat heeft de vakjury uitgesproken bij de verkiezing ‘Beste kerstshow van Nederland’. 

Met een ‘eigentijdse retro kerstshow’ worden de bezoekers volgens de jury vanaf de entree meegenomen in een sfeer die ‘zo anders, prettig, rustig en toch uitnodigend is, dat je bijna verbaasd de winkel weer verlaat. Wat een andere aanpak en wat een fraaie bewerking van het kerstthema’.  

Dat is te danken aan zijn stylistes, zegt vestigingsmanager Remco Gorkink: ,,Zij weten met hun creativiteit de mooiste presentaties te maken.’’

  1. Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn
    PREMIUM

    Berends zet ondanks vertrek nog boom bij azc in Apeldoorn

    Hij heeft zich één ding heilig voorgenomen: die boom gaat hij planten. Sinds donderdag lijkt alles in het leven van John Berends te draaien om zijn benoeming als commissaris van de Koning in Gelderland, maar in de korte tijd dat hij nog in functie is verliest de Apeldoornse burgemeester de hoofdzaken niet uit het oog. ‘Die boom’ komt bij het nieuwe asielzoekerscentrum, heeft hij beloofd. Symbolisch voor het belang dat hij daar aan hecht.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn