Volledig scherm
De Jack Russel van de overleden Apeldoorner is terecht. Het hondje (vergelijkbaar met het dier op deze archieffoto) dook op bij de plek van het ongeval. © Archief

Jack Russel van overleden Apeldoorner (80) weer terecht

Het hondje dat dinsdagmiddag weg liep na een ongeval op de Laan van Malkenschoten in Apeldoorn is weer terecht. Zijn 80-jarige baasje liet 'm uit, maar raakte zwaar gewond toen zijn scootmobiel werd aangereden. Later die dag overleed hij. De hond bleek spoorloos.

Er is door familieleden en politie uitgebreid gezocht naar de Jack Russel. De dochter van de overleden Apeldoorner meldt op Facebook dat het hondje is terug gevonden vlakbij de plek van het ongeval. Zijn baasje kreeg een aanrijding ter hoogte van de kruising met de Paramariboweg. De 80-jarige werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij enkele uren later overleed aan de gevolgen van zwaar hersenletsel.

 1. Hoenderloo volgt voorbeeld burgerinitiatief Zuid doet Samen

  Hoenderloo volgt voorbeeld burgerini­ti­a­tief Zuid doet Samen

  Het burgerinitiatief uit Apeldoorn - Zuid, waarbij buurtbewoners de wijk rondgaan en mensen met elkaar in contact brengen, krijgt een vervolg in Hoenderloo. Onder de naam ‘Het Nieuwe Initiatief’ zijn vrijwilligers uit Hoenderloo begonnen met het organiseren van inloopochtenden voor inwoners van het dorp. Vier vrijwilligers uit Hoenderloo sloten deze week een opleiding tot buurtassistent bij de Buurtcoöperatie Apeldoorn - Zuid (Zuid doet Samen) af.
 2. Apeldoornse raadsleden worden nooit verwend
  PREMIUM

  Apeldoorn­se raadsleden worden nooit verwend

  Ze worden niet overladen met cadeaus. Laat staan dat ze geschenken van meer dan 45,- euro krijgen aangeboden. Maar toch staat er wel eens iets klaar voor Apeldoornse raadsleden, na afloop van een werkbezoek. Voor de Partij voor de Dieren is het van belang dat er in ieder geval geen dierlijke producten in zijn verwerkt. En de SP laat de goodiebag doorgaans staan. ,,Wij doen het voor een ideaal en zijn hierin niet belangrijker dan elke andere bezoeker of deelnemer.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn