Benthe Wismans probeert het blok van VCN te slechten. Fleur Klein Schaars en Lisanne Samson (r) wachten op wat komen gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Benthe Wismans probeert het blok van VCN te slechten. Fleur Klein Schaars en Lisanne Samson (r) wachten op wat komen gaat. © Wout van Zoeren

Jonkies Draisma Dynamo leren ondanks nederlaag nuttige les

volleybalVijf dagen mochten de dames van Draisma Dynamo nagenieten van de eerste zege sinds hun terugkeer op ‘s lands hoogste volleybalpodium. Tegen VCN kon de Apeldoornse formatie geen passend vervolg geven aan de zege bij Set-Up’65. Al betekende de 1-3 nederlaag in eigen huis voor de jonkies aan Dynamo-kant alleszins een nuttige les in de harde leerschool die eredivisie heet.

  1. Apeldoornse arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoetbal’
    PREMIUM

    Apeldoorn­se arts in Zuid Afrika over omikron-variant: ‘Zorgelijk, maar stop met paniekvoet­bal’

    Hij zit al dertig jaar in Zuid-Afrika als arts en is voorlopig niet van plan om terug te keren. ,,De administratieve belasting, de invloed van de zorgverzekeraars en de politiek op de gezondheidszorg is in Nederland te groot,” zegt Apeldoorner Hugo Tempelman vanuit de Zuid-Afrikaanse provincie Limpopo, zo’n 200 kilometer boven Johannesburg. ,,De ziektenoden uit de maatschappij zijn niet meer bepalend. En dat zie je in Nederland terug in een zwalkend coronabeleid.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn