Volledig scherm
Award voor Julianatoren © Julianatoren

Julianatoren Apeldoorn 'beste kinderpark van Nederland'

De Julianatoren in Apeldoorn is uitgeroepen tot 'beste kinderpark van Nederland'. Het pretpark kreeg de Diamond ThemePark Award.

Dat is een erkenning voor dierentuinen en pretparken van enerzijds een samengestelde vakjury en anderzijds de reguliere bezoeker. ,,Het worden ook wel de Oscars voor dierentuinen en pretparken in Europa genoemd'', geeft het Apeldoornse pretpark aan. 

Ruim 35.000 personen brachten in de afgelopen maanden hun stem uit. Volgens Patrick Joossens, mede-initiatiefnemer van de Diamond ThemePark Awards, is het als pretparkfan enorm genieten wanneer je met je kinderen een pretpark kunt bezoeken. ,,In de Julianatoren zijn niet alleen bijzonder veel attracties waarop zij zich kunnen uitleven, ook het show- en entertainment aanbod is fantastisch voor de kids”. 

  1. Freestyle is een manier van leven voor Apeldoornse Jasmijn Janssen (20)
    PREMIUM
    video

    Freestyle is een manier van leven voor Apeldoorn­se Jasmijn Janssen (20)

    Hup, een handstand op de grove stenen van de weg naast haar ouderlijk huis. De bal geklemd tussen hamstring en kuit en met een soepele beweging gooit ze de bal omhoog. Die komt neer op haar voetzool en ligt stil. Voor een paar seconden. De glimlach is groot. ,,Hier wil ik de beste van de wereld in worden”, zegt Jasmijn Janssen (20), freestyle-voetbalkunstenaar uit Apeldoorn, net terug van het EK in Boedapest.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn