Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Kat in Apeldoorn ernstig gewond door meerdere kogels van luchtbuks, poot moet worden geamputeerd

Een kat is afgelopen weekeinde zwaargewond thuisgekomen nadat het dier vermoedelijk meerdere keren met een luchtbuks beschoten is in Apeldoorn. De kater, genaamd Ivy, raakte zo gewond dat een van de poten geamputeerd moet worden. 

3 reacties

 • Schuiteman

  1 week geleden
  Honden moeten aangelijnd. Mijn hond ook. Katten laat iedereen vrij rondlopen. Is dat normaal? Het zijn toch huisdieren. Dus thuishouden die beesten, en niet buiten de deur zetten en in andermans tuinen laten schijten, dat ergert sommigen blijkbaar, mij ook maar luchtbuks hoeft dan ook niet perse. Maar een schop onder de hol mag van mij.
 • Ralph van Baal

  2 weken geleden
  begrijpen dat je het huisdier mishandeld omdat het dier in je tuin kakt.... Ik kan het niet goed praten maar ik zou het begrijpen als he als eigenaar van de kat de eigenaar van de buks het ziekenhuis inslaat. Maar het lullige is dan dat de katten eigenaar daarvoor wel gestraft gaat worden. dus beter van niet.
 • Ron Leersum

  2 weken geleden
  Kan het niet goed praten maar begin de irritatie van mensen goed begrijpen toevallig vanavond nog de stront van iemand anders kat uit mijn tuin gegooid en dan nog de vogels die door de lieve katten worden uitgemoord bind ze dan op zijn minst een belletje aan hun halsband kunnen geen vogels meer vangen maar het liefst hou ze binnen

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn