Volledig scherm
© Pim Velthuizen

Kop-staartaanrijding op Deventerstraat in Apeldoorn

Bij een kop-staartaanrijding in Apeldoorn is flinke schade ontstaan aan drie auto's. Een inzittende van het middelste voertuig is door ambulancepersoneel nagekeken.

Het ongeluk vond plaats op de Deventerstraat in Apeldoorn ter hoogte van GGnet. Twee auto's wilden afslaan naar het Indische restaurant daar, en moesten wachten op het tegemoetkomende verkeer. Twee passerende auto's zijn daarbij op het achterste voertuig gebotst.

De botsing veroorzaakte vooral bij de achterste en de middelste auto flinke schade. Een inzittende van de middelste auto was erg geschrokken, zij werd in eerste instantie in de auto nagekeken maar kon zich uiteindelijk lopend naar de ambulance begeven.

 1. Samenwerking Isala en Gelre werpt vruchten af: ernstige complicaties na alvleesklieroperaties ver onder landelijk gemiddelde

  Samenwer­king Isala en Gelre werpt vruchten af: ernstige complica­ties na alvlees­klier­ope­ra­ties ver onder landelijk gemiddelde

  De samenwerking die Gelre Ziekenhuizen en Isala enkele jaren geleden zijn aangegaan op het gebied van oncologie, werpt zijn vruchten af. Het aantal complicaties dat na een alvleesklieroperatie optreedt, ligt in het Isala Oncologisch centrum ver onder het landelijke gemiddelde. Waar het landelijke gemiddelde over de laatste twee jaar op 27 procent uitkomt, is dat van Isala 15 procent.
 2. Volkstuinvereniging Apeldoorn opgeschrikt door nachtelijke brand: ‘Misschien moeten we een noodfonds oprichten’
  PREMIUM
  video

  Volkstuin­ver­e­ni­ging Apeldoorn opge­schrikt door nachtelij­ke brand: ‘Misschien moeten we een noodfonds oprichten’

  Ze balen er allemaal goed van, de leden van de Eerste Apeldoornse Volkstuindersvereniging. Een felle brand legde de kweekkas en het schuurtje van één van de leden in de nacht van vrijdag op zaterdag volledig in de as, brandstichting wordt niet uitgesloten. ,,We hebben vaker last van vernielingen en diefstal, maar dit vind ik wel heel erg’’, zegt voorzitter Jurrie Noordijk.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn