Door de opening van Medisch Centrum de Veluwe waren mensen in Apeldoorn voor bijvoorbeeld een endoscopisch onderzoek (foto) niet langer aangewezen op Gelre Ziekenhuizen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de opening van Medisch Centrum de Veluwe waren mensen in Apeldoorn voor bijvoorbeeld een endoscopisch onderzoek (foto) niet langer aangewezen op Gelre Ziekenhuizen. © Archief, Cees Baars

Landelijke keten lijft Medisch Centrum de Veluwe in, elf jaar na opening in Apeldoorn

Privékliniek Medisch Centrum de Veluwe (MCV), wordt onderdeel van een landelijke organisatie van privéklinieken. De maag-, darm- en leverkliniek, die in 2010 werd opgericht in Apeldoorn en later een tweede vestiging opende in Hengelo, is overgenomen door DC Klinieken. Dat heeft na de overname verspreid over het land vijftien zelfstandige behandelcentra.   

  1. Horeca in Gelderland heeft geen vrijbrief ‘maar we gaan niet met een groot bonnenboekje door de straten lopen’
    PREMIUM
    1

    Horeca in Gelderland heeft geen vrijbrief ‘maar we gaan niet met een groot bonnenboek­je door de straten lopen’

    Horecaondernemers die morgen hun zaak opengooien in de 22 gemeenten van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, hoeven niet direct een boete te verwachten. Een gesprek met een handhaver of een waarschuwing horen zeker wel tot de mogelijkheden. ,,Toezien op naleving van de wet is een taak van burgemeesters’’, stelt Ton Heerts, burgemeester van Apeldoorn en voorzitter van de VNOG.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn