Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Lange file op A1 tussen Apeldoorn en Amsterdam opgelost

Wie via de A1 van Apeldoorn naar Amsterdam reisde, moest rond het middaguur rekening houden met aanmerkelijk langere reistijd. 

Door een ongeluk waarbij vier auto's zijn betrokken waren, ontstond tussen Voorthuizen en het knooppunt Hoevelaken rond half twaalf een file van acht kilometer. Dat leidde volgens de ANWB tot een vertraging van meer dan een uur. Een uur later was de weg weer vrij en nam de extra reistijd rap af. 

  1. Apeldoornse organisatie zorgt - in beschermende kleding - dat coronapatiënten niet in eenzaamheid hoeven te sterven

    Apeldoorn­se organisa­tie zorgt - in beschermen­de kleding - dat coronapa­tiën­ten niet in eenzaam­heid hoeven te sterven

    Palliaterm in Apeldoorn, een netwerkorganisatie van zelfstandige zorgverleners die patiënten in de laatste fase van hun leven zorg aan huis verlenen, staat klaar om patiënten die aan corona lijden en stervende zijn in hun eigen woning te verzorgen. ,,Voor ons is dit ook een beetje pionieren, maar het is belangrijk dat mensen weten dat wij de mogelijkheid gaan bieden. Mensen hoeven zo niet in alle eenzaamheid in een ziekenhuis te sterven”, zegt bestuurder Dietske van Maanen. Inmiddels is zondag de eerste coronaptiënt bij Palliaterm aangemeld.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn