Volledig scherm
© Lionsclub de Collonnade

Lionsclub de Collonade heeft meest aansprekende project

APELDOORN - De publieksprijs van Interservice Apeldoorn (de koepelorganisatie van Apeldoornse serviceclubs) is gewonnen door Lionsclub de Colonnade. Het project Dental Care, waarbij geld werd opgehaald door middel van een autorally, kreeg 33 procent van de stemmen. Bij de Publieksprijs kon iedere Apeldoorn stemmen. Het was dit jaar voor het eerst dat de publieksprijs werd uitgereikt.

Met het Dental Care project worden twee trucks omgebouwd tot wagens waarin een tandarts zijn werk kan doen. Zij gaan rijden in het Taita Taveta gebied.

De driejaarlijkse ISA-trofee viel vrijdagavond niet één maar twee clubs ten deel. Het Dental Care-project viel opnieuw in de prijzen. De Collonademoeten de trofee wel delen met Rotary Apeldoorn Noord. Zij trakteerden minder bedeelde Apeldoorners die zich zelf geen vakantie kunnen veroorloven, op een verblijf in een vakantiehuisje.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Personeel slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn
    PREMIUM

    Personeel slachterij moeten zich ook buiten het werk netjes gedragen in Apeldoorn

    Drinkende en rondhangende Oost - Europeanen waren al jaren een doorn in het oog van buurtbewoners rond winkelcentrum Kayershof in Apeldoorn Zuid. Aan die overlast hoopt burgemeester John Berends, op de valreep van zijn afscheid van Apeldoorn, nu een einde te maken. Een afspraak tussen uitzendbureaus's en slachterij Ekro moet ervoor zorgen dat de werknemers zich, ook buiten het werk, netjes gedragen. Onderdeel van de afspraak is dat er voor klachten uit de buurt binnen twee werkdagen een oplossing gevonden wordt.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn