Volledig scherm
© News United / 112 Achterhoek-nie

Man uit Twello (42) die bij Neede verongelukte liep op de weg: ‘Raar geval’

UpdateDe 42-jarige man uit Twello die vannacht om het leven kwam bij een aanrijding in Neede, liep op het moment van de botsing op de weg. De politie onderzoekt nog waarom de man dit deed.

Het ongeval gebeurde vannacht rond 02:00 uur op de Haaksbergseweg in Neede. Een 44-jarige man uit Enschede reed in zijn auto vanuit Neede in de richting van Haaksbergen. Vlak buiten de bebouwde kom van Neede reed hij volgens de politie door nog onbekende oorzaak de man uit Twello aan. 

Die overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Volgens de politie liep de man op de weg voordat hij werd aangereden. ,,Dit ongeluk is een raar geval”, aldus woordvoerster Sigrid Passchier. Waarom de man op de weg liep, moet nog blijken. De verkeersongevallenanalyse van de politie is op dit moment nog bezig met het onderzoek.

  1. Eigenaar Marokkaanse woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’
    PREMIUM

    Eigenaar Marokkaan­se woonwinkel heeft het helemaal gehad met Apeldoorn: ‘Met een knoop in de maag naar mijn eigen zaak’

    Aan het ‘verstandshuwelijk’ tussen de Marokkaanse Woonwinkel Artizana en Apeldoorn komt wellicht spoedig een einde. Eigenaar Marco Jutte heeft helemaal gehad met het ondernemen aan de Hoofdstraat en overweegt sterk zijn woonwinkel annex horecazaak te sluiten. Twee toezichthouders die hem afgelopen week sommeerden zijn koopwaar binnen te zetten, lijken de druppel. ,,Mij wordt constant het vel over de oren gehaald”.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn