Máxima helpt Apeldoornse meesterbinder Miranda: ‘Ik denk dat zij mij begrijpt’

VideoHet verhaal van de Apeldoornse meesterbinder Miranda ter Voorde (44) en haar bedrijf Meesterlijk Geschikt (ze belooft met haar bloemen, planten en bomen ‘een wauw gevoel in elke winkel’) leest als een succesverhaal. Maar nu weet ze het even niet meer. Dus riep zij donderdag op bedrijven-event nlgroeit in Apeldoorn hulp in van koningin Máxima. ,,Ik denk dat zij mij, dat zij ondernemers begrijpt.”

Nlgroeit is een platform waar ondernemers elkaar helpen in een volgende stap op weg naar verdere groei en ontwikkeling. Het was voor het eerst dat nlgroeit in Gelderland - in de gebouwen van Centraal Beheer in Apeldoorn - een evenement neerzette. Zo’n 80 ondernemers met een minimale jaaromzet van een miljoen euro schoven aan bij rondetafelgesprekken. En de koningin deed actief mee.

  1. Privacywet: overschot vrijwilligers voor hulp rouwverwerking in Apeldoorn
    PREMIUM

    Privacywet: overschot vrijwilli­gers voor hulp rouwverwer­king in Apeldoorn

    Teveel vrijwilligers? Het kàn! Bij de Kap in Apeldoorn zijn er momenteel meer begeleiders voor rouwverwerking dan zich mensen aandienen die deze steun kunnen gebruiken. De oorzaak? De privacywet. De gemeente Apeldoorn mag geen informatie meer aan de Kap doorsturen over families waarin iemand is ontvallen. ,,We kregen voorheen gemiddeld jaarlijks 550 adressen. Nu geen enkele meer,” zegt coördinator Hetty van der Veen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn