Meerdere auto's in brand in Apeldoorn

videoIn de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Apeldoorn twee auto's in brand gevlogen. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

De eerste auto die in brand vloog stond geparkeerd in de IJsselstraat. Dit gebeurde rond 02.30 uur terwijl de eigenaar lag te slapen. 

Een tweede auto stond iets na 03.00 uur in brand. Deze auto stond in de Goedewoningweg geparkeerd. De voorkant en een gedeelte van het interieur gingen in vlammen op. 

De politie doet onderzoek naar de autobranden en sluit brandstichting niet uit.

Volledig scherm
© Pim Velthuizen

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Bomenstad van Europa maakt zich zorgen om haar bomen
    PREMIUM

    Bomenstad van Europa maakt zich zorgen om haar bomen

    Het is billenknijpen in Apeldoorn, nu de droogte aanhoudt is het de vraag hoe lang de bomen in de gemeente het nog volhouden. ,,We zijn nu op een punt beland dat het cruciaal wordt. De droogte gaat zijn tol eisen, maar hoe groot de schade is zullen we uiteindelijk pas volgend voorjaar kunnen zien'', vertelt Henk Harmsen, wijkbeheerder bij de gemeente Apeldoorn. ,,Maar we maken ons wel degelijk zorgen. Het gaat om grote getallen, ik denk eerder in honderdtallen dan tientallen dode bomen, als de droogte nog veel langer aanhoudt.''

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn