Volledig scherm
Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht. © Luciano de Graaf

Meisje op scooter raakt gewond na botsing met auto in Apeldoorn

Een meisje op een scooter is vanavond gewond geraakt nadat zij aan de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn in botsing was gekomen met een auto. Het slachtoffer is na het ongeluk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde iets na 18:00 uur. De botsing ontstond vermoedelijk door het gladde wegdek. De politie kwam ter plaatse en het slachtoffer werd eerst in een ambulance gecontroleerd voordat zij naar het ziekenhuis ging. 

Hoe ernstig de verwondingen van het meisje zijn, is niet duidelijk. Voor zover bekend raakte de bestuurder van de auto niet gewond. 

  1. Urolift voor prostaatpatiënt uit Apeldoorn geschenk uit de hemel: ‘Ik kan weer mountainbiken’
    PREMIUM

    Urolift voor prostaatpa­tiënt uit Apeldoorn geschenk uit de hemel: ‘Ik kan weer mountainbi­ken’

    Problemen met plassen, het gevoel de blaas niet te kunnen ledigen? Liefst 40 procent van de mannen boven de vijftig jaar kampt er in min of meerdere mate mee. Voor sommigen biedt het nieuwe zogenoemde UroLift-systeem soelaas, een behandeling die slechts in vier Nederlandse ziekenhuizen mogelijk is, waaronder Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen. Voor Apeldoorner Henry van der Zande (53) een geschenk uit de hemel. ,,Ik kan mijn sportieve passie, mountainbiken, nu weer oppakken.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn