Nederlandse Daimy (5) chauffeur van Prins Harry

VideoDaimy Gommers beleefde zondag de dag van haar leven. De 5-jarige uit Apeldoorn mocht als chauffeur van Prins Harry optreden. Dat gebeurde in Toronto waar Prins Harry een kijkje nam bij de Invictus Games. 

Daimy is in Canada om haar vader Paul te steunen, die als boogschutter en zitvolleyballer hoge ogen hoopt te gooien. Hij doet mee aan een internationaal sportevenement voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten. 

Vorig jaar trof Daimy His Royal Highness Prince Henry of Wales ook al tijdens de Invictus Games. Sindsdien vertelt ze aan iedereen die het wil horen dat ze met de prins bevriend is. De vriendschap blijkt wederzijds, want in Toronto herkende Harry zijn Nederlandse vriendinnetje. Hij vond dat ze flink was gegroeid. 

Vrij

Daimy's klasgenootjes op de Victor School moeten nog even wachten voor ze de avonturen van het meisje zelf kunnen horen. Daimy heeft namelijk nog deze week vrijaf gekregen om haar vader aan te moedigen. Haar vader Paul Gommers is een van de dertig Nederlanders die meedoet.

Volledig scherm
Prins Harry mag meerijden met Daimy Gommers. © Danielle Gommers-Vriezema

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn