Volledig scherm
PREMIUM
Door een overname krijgt het Internationaal Bierfestival in Apeldoorn toch weer toekomst. © Internationaal Bierfestival

Nieuwe hoop voor Internationaal Bierfestival in Apeldoorn na overname

updateHet Internationaal Bierfestival keert volgend jaar mogelijk alsnog terug in Apeldoorn. De organisatoren kregen de afgelopen twee edities niet rond wegens een volgens hen te laag subsidiebedrag. Na een overname wordt alsnog gewerkt aan een nieuwe editie in 2019. Waarbij misschien ook wel een wijntje wordt geschonken.

Tim Koldenhof en Dani Levy hebben het intellectuele eigendom van het concept overgenomen van Stichting 100Plus events. Ook de naam en sociale mediakanalen van het Internationaal Bierfestival zijn nu van hen. Zij werken aan een nieuwe formule voor het evenement, dat twaalf keer werd gehouden.

  1. Apeldoornse webshop laat spoor van gedupeerden na
    PREMIUM

    Apeldoorn­se webshop laat spoor van gedupeer­den na

    Leveranciers en klanten betichten webshop BMX Shop Apeldoorn massaal van oplichting. De webshop voor fietscrossartikelen van Apeldoorner Riny van Nieuwenhuizen zou wel afnemen van leveranciers maar niet betalen en klanten juist laten betalen maar vervolgens niet leveren. Van Nieuwenhuizen zelf ontkent oplichtingspraktijken en stelt juist zelf slachtoffer van een lastercampagne te zijn. Meerdere gedupeerden zeggen dat ze aangifte van oplichting hebben gedaan tegen de ondernemer. ,,Die man is ziek in zijn hoofd.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn