Rob Harmeling, ex-profwielrenner en directeur van de Maartens Foundation is druk bezig om het pand, waar eerder de Miss Etam zat, in te richten voor de expositie die vanaf eind volgende week door iedereen te bekijken is.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob Harmeling, ex-profwielrenner en directeur van de Maartens Foundation is druk bezig om het pand, waar eerder de Miss Etam zat, in te richten voor de expositie die vanaf eind volgende week door iedereen te bekijken is. © Maarten Sprangh

Nieuwe pand FuturumShop in Apeldoornse binnenstad ‘opent’ tijdelijk met expositie

Het duurt nog wel even voor de nieuwe fysieke winkel van FuturumShop in het centrum van Apeldoorn opent, maar als je dan toch al een pand hebt, waarom die ruimte dan niet beschikbaar stellen voor een expositie die bij je doelgroep past? Zo dacht eigenaar Harmen van der Meulen in ieder geval wel. 

0 reacties

 1. Vrouwen stelen handtas van Mahin (54) uit kringloop in Twello: ‘Dat is me zo dierbaar en nu ben ik het kwijt’
  PREMIUM
  met video

  Vrouwen stelen handtas van Mahin (54) uit kringloop in Twello: ‘Dat is me zo dierbaar en nu ben ik het kwijt’

  Ze is er kapot van en voelt zich daarbij erg onveilig. De Apeldoornse Mahin Talei (54) winkelde dinsdag bij de kringloop in Twello, toen twee vrouwen er met haar handtas vandoor gingen. De dievegges zijn op camera vastgelegd en de beelden zijn massaal gedeeld. ,,Ik wil dat deze mensen zo gestraft worden dat ze dit nooit meer doen”, zegt ze emotioneel. Want in de tas zitten voor haar heel dierbare spullen.
  Apeldoorn
 2. Verenigingen worden via sportraad betrokken bij het sportbeleid van gemeente Apeldoorn
  PREMIUM

  Verenigin­gen worden via sportraad betrokken bij het sportbe­leid van gemeente Apeldoorn

  Sportclubs in de gemeente Apeldoorn staan voor meerdere uitdagingen. Om de geluiden vanuit de sportwereld te verzamelen en bij problemen te kunnen helpen, slaat gemeente Apeldoorn de handen ineen met de Sportraad Apeldoorn. Wat speelt er, hoe kunnen we van elkaar leren en wat kunnen alle partijen voor elkaar betekenen? ,,Alles om de sport te stimuleren’’, zegt wethouder Sunita Biharie.
  Apeldoorn

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn