Volledig scherm
Een ambulance arriveert met spoed op de plek van het ongeluk op de A1. © News United

Nog een ongeluk tijdens spits op A1

Er is nog een ongeluk gebeurd op de A1 richting Apeldoorn tijdens de ochtendspits. Twee personenauto's klapten op elkaar.  Op dezelfde weg, tussen knooppunt Azelo en de afrit Lochem, vond vanmorgen een zwaar ongeval plaats met twee vrachtwagens. 

Afgesloten

Het ongeval met de personenauto's gebeurde tussen de afrit Rijssen en Bathmen, waardoor de linkerrijstrook werd afgesloten. 

Ziekenhuis

Eén van de betrokken automobilisten werd onderzocht door ambulancepersoneel die snel ter plaatse waren. Uiteindelijk hoefde deze persoon niet mee naar het ziekenhuis.

  1. Vijf Apeldoornse finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019
    PREMIUM

    Vijf Apeldoorn­se finalisten bij Miss en Mister Tattoo Nederland 2019

    Uit ruim honderd aanmeldingen staan zaterdag 3 november 22 kandidaten, verdeeld over vier categorieën, tegenover elkaar in de finale van Miss en Mister Tattoo Nederland 2019. Bijna een kwart van de finalisten is woonachtig binnen de gemeente Apeldoorn. Toeval? Volgens finalist Mister Tattoo Senior Fahid Alizzi (32) is het wel opvallend: ,,Maar voor de verkiezing hadden we elkaar nog nooit ontmoet. We komen zelfs niet bij dezelfde tatoeëerder. Het is echt toeval dat we alle vijf in de finale staan.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn