Voorzitter Joost Siegelaar van Huisartsen Regio Apeldoorn, bij de coronapost die eind maart in gebruik is genomen. Dinsdag wordt de tent afgebroken.
Volledig scherm
Voorzitter Joost Siegelaar van Huisartsen Regio Apeldoorn, bij de coronapost die eind maart in gebruik is genomen. Dinsdag wordt de tent afgebroken. © Kevin Hagens

Nog nauwelijks patiënten: speciale coronatent bij Gelre in Apeldoorn wordt afgebroken

De coronatent bij Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn, speciaal voor patiënten met klachten die mogelijk duiden op corona, wordt dinsdag afgebroken. Er komen nog maar zó weinig patiënten dat de tent niet meer nodig is, zegt voorzitter Joost Siegelaar van Huisartsen Regio Apeldoorn.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  7

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.