Links appartementencomplex ParkStaete, rechts het voormalige pand van De Passerel. Een muurtje tussen beide percelen aan de Paslaan in Apeldoorn ging vandaag om.
Volledig scherm
Links appartementencomplex ParkStaete, rechts het voormalige pand van De Passerel. Een muurtje tussen beide percelen aan de Paslaan in Apeldoorn ging vandaag om. © Jeroen Pol

Oeps: Daar valt zo bij werkzaamheden in Apeldoorn een muurtje op vier auto’s

Een vervelende middag voor verschillende auto-eigenaren wonende in het appartementencomplex ParkStaete in Apeldoorn. Bij werkzaamheden in de tuin van het naastgelegen terrein aan de Paslaan werd een muurtje geraakt. Daardoor raakten vier auto’s serieus beschadigd.

 1. Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’
  PREMIUM
  17

  Frans (77) is tot adel verheven: ‘Veel deftige families proberen het, maar het lukt bijna niemand’

  Zijn eerste nacht als jonkheer lag Frans Lauta van Aysma vooral wakker. En het is maar de vraag of hij vannacht de slaap wel kan vatten. ,,Het is nogal veel allemaal’’, zegt de 77-jarige Apeldoorner. ,,Veel deftige families proberen om tot de adel te worden verheven, maar dat lukt bijna niemand. En dan heb ik de strijd wel gewonnen. Terwijl ik hier in mijn flatje van mijn AOW leef.’’
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn