Volledig scherm
Het voormalige postsorteercentrum aan de Christiaan Geurtsweg krijgt een nieuwe bestemming. © Jeroen Pol

Ombouw postkantoor Apeldoorn tot sportschool in december klaar

Het ombouwen van het voormalige postsorteercentrum aan de Christiaan Geurtsweg tot grote sportschool is in december klaar. Dan opent Basic Fit er zijn vierde Apeldoornse vestiging. 

Basic Fit kreeg begin augustus de sleutels van het pand, om te kunnen beginnen met de verbouwing. De nieuwe sportschool beslaat ongeveer 2200 vierkante meter en vult daarmee pakweg de helft van het pand. In het andere gedeelte, ongeveer 2500 vierkante meter, komt een trampolinecentrum: Street Jump Apeldoorn. De werkzaamheden daarvoor zijn nog niet begonnen. De initiatiefnemer van de jumphal, Diederik Miedema, verwacht daar in het eerste jaar ongeveer 40.000 bezoekers mee te trekken.

  1. Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde
    Live

    Volg hier live de tweede dag van de zaak tegen de moeder die haar twee kinderen doodde

    Het hoger beroep in de zaak van de Apeldoornse moeder Aurélie, die in 2013 haar twee kinderen om het leven bracht, gaat vandaag verder. De advocaat van Aurélie houdt vandaag zijn pleidooi, het laatste woord is straks aan Aurélie zelf. Gisteren is tegen de vrouw door de advocaat - generaal twaalf jaar cel geëist. De rechtbank in Zutphen veroordeelde haar in 2016 tot negen jaar cel met tbs en dwangverpleging.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn