Volledig scherm
Het voormalige postsorteercentrum aan de Christiaan Geurtsweg krijgt een nieuwe bestemming. © Jeroen Pol

Ombouw postkantoor Apeldoorn tot sportschool in december klaar

Het ombouwen van het voormalige postsorteercentrum aan de Christiaan Geurtsweg tot grote sportschool is in december klaar. Dan opent Basic Fit er zijn vierde Apeldoornse vestiging. 

Basic Fit kreeg begin augustus de sleutels van het pand, om te kunnen beginnen met de verbouwing. De nieuwe sportschool beslaat ongeveer 2200 vierkante meter en vult daarmee pakweg de helft van het pand. In het andere gedeelte, ongeveer 2500 vierkante meter, komt een trampolinecentrum: Street Jump Apeldoorn. De werkzaamheden daarvoor zijn nog niet begonnen. De initiatiefnemer van de jumphal, Diederik Miedema, verwacht daar in het eerste jaar ongeveer 40.000 bezoekers mee te trekken.

  1. Gemist? Eerbetoon aan brandweerman in Apeldoorn en stuntactie met omstreden bestrijdingsmiddel in Harderwijk
    Jouw regionieuws gemist

    Gemist? Eerbetoon aan brandweer­man in Apeldoorn en stuntactie met omstreden bestrij­dings­mid­del in Harderwijk

    Een stoet van tientallen brandweerwagens met blauwe zwaailichten en brandweermannen reed maandagavond door Apeldoorn. Het was een eerbetoon aan hun doodzieke collega Henk. Bij het huis van Henk werd een erehaag gevormd en werd er geapplaudisseerd. Een dag later overleed de Apeldoornse brandweerman. Dit verhaal was één van de meest bijzondere verhalen van afgelopen week. Een overzicht van nog meer bijzondere verhalen:

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn