Online supermarkt Picnic komt ook naar Apeldoorn

Online supermarkt Picnic gaat met ingang van 2 april boodschappen bezorgen in Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg en omgeving. Daarna volgen Apeldoorn, Lelystad, Gouda en Zoetermeer.

Volledig scherm
© Picnic

Dat meldt de websuper via Foodvisie. Onlangs werd duidelijk dat Picnic-startplaats Amersfoort de plek is waar de verkoop van online bestelde dagelijkse boodschappen in de afgelopen vijf jaar het hardst is gestegen. 

Dat was één van de conclusies van het Koopstromen Onderzoek Randstad 2016, een onderzoek in opdracht van Noord- en Zuid-Holland en Utrecht waarin het koopgedrag van de inwoners van die provincies in kaart werd gebracht.

Picnic bezorgt inmiddels met negentig wagentjes de boodschappen bij 25.000 klanten in Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht, Maarssen en Almere. ,,Onze klanten hebben vanaf het begin enthousiast gereageerd op de gratis bezorging met elektrische autootjes,'' aldus Joris Beckers, mede-oprichter van Picnic. ,,We merken inmiddels dat ook gemeentes interesse hebben in onze duurzame manier van werken en ons actief benaderen.''

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn