Het hoofdkantoor van CBRE in Amsterdam. De vastgoedspecialist betrok het pand, een voormalige Peugeot-garage, vorig jaar en wilde er zelf de toon mee zetten: zo ziet het kantoor van de toekomst eruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Het hoofdkantoor van CBRE in Amsterdam. De vastgoedspecialist betrok het pand, een voormalige Peugeot-garage, vorig jaar en wilde er zelf de toon mee zetten: zo ziet het kantoor van de toekomst eruit. © Stijn Poelstra

Onze kantoren zijn na corona ‘touchless, gezond en een pure belevenis’

Gezond, een plek waar je je goed voelt, een beleving. Het nieuwe normaal voor kantoren was al een beetje trend vóór corona. Na covid-19 gaan we er in een versneld tempo op af. De Apeldoornse vastgoedspecialist Alwin Rijpstra schetst een nieuw kantorenlandschap.

  1. Crisis bij Chinese vastgoedreus dreunt door tot in Apeldoorn: dochterbedrijf e-Traction te koop
    PREMIUM

    Crisis bij Chinese vastgoed­reus dreunt door tot in Apeldoorn: dochterbe­drijf e-Traction te koop

    De crisis bij de Chinese vastgoedreus Evergrande dreunt tot in Apeldoorn door. Nu Evergrande om omvallen staat, wordt het Apeldoornse e-Traction in de etalage gezet. Verkoop van het technologiebedrijf, dat elektrische wielaandrijvingen ontwikkelt, moet de schuldenlast van 260 miljard euro iets omlaag brengen. e-Traction is daarmee het eerste Nederlandse dochterbedrijf dat direct wordt geraakt door de crisis.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn