Oogst grootschalige controle Kootwijk: 1200 euro boete? Meteen ter plekke aftikken graag

videoDe politie heeft met assistentie van de douane, een droneteam en politiespeurhonden gisteravond een grootschalige controle gehouden bij Kootwijk. Daarbij kon een groot aantal boetes uitgedeeld én geïnd worden. Het onderzoek was gericht op voertuigencriminaliteit, witwassen van geld en het vervoer en het gebruik van verdovende middelen. 

 1. Apeldoornse Dansgroep Pierrot groeit qua leden, maar heeft qua vrijwilligers een flink tekort: ‘Dit kan zo niet doorgaan’
  PREMIUM

  Apeldoorn­se Dansgroep Pierrot groeit qua leden, maar heeft qua vrijwilli­gers een flink tekort: ‘Dit kan zo niet doorgaan’

  Met een twinkeling in de ogen klappen, springen en dansen de deelnemers van Stichting Pierrot in het gebouw op het terrein van zorgaanbieder ’s Heeren Loo waar ze wekelijks repeteren. De groep mocht onlangs het 100ste lid verwelkomen. Een positieve ontwikkeling dat het ledenaantal zo stijgt de laatste tijd, maar tegelijk levert dat zorgen op bij het bestuur.
 2. Arje voelt zich thuis op vmbo-school in Apeldoorn: ‘We gaan lekker rammen, lekker drummen!’
  PREMIUM

  Arje voelt zich thuis op vm­bo-school in Apeldoorn: ‘We gaan lekker rammen, lekker drummen!’

  ,,Lekker rammen, lekker drummen!” De 13-jarige Arje Meijer uit Ugchelen tovert een grote glimlach op zijn gezicht. Hij heeft superveel zin in de muziekles. Want ja, drummen, dát is zijn ding. Hij voelt zich op zijn plek hier in Apeldoorn, op UGO verkennend vmbo. Sinds de zomervakantie gaat de enthousiaste jongen, die het syndroom van Williams heeft, hier één dag in de week naar toe.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn