Opnieuw botsing tussen twee auto's in Apeldoorn: bestuurder met spoed naar ziekenhuis

videoOpnieuw zijn twee auto's op elkaar geknald op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Een bestelbusje boorde zich in de zijkant van een personenauto. Het ongeval gebeurde amper twee uur na een eerdere botsing. 

De bestuurder van de personenauto moest uit het voertuig worden geknipt en is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De inzittenden van de bestelbus raakten niet gewond. 

Opvallend genoeg waren de twee incidenten bijna identiek. In beide gevallen ramde een auto de zijkant van een ander voertuig, terwijl dat de snelweg A1 probeerde te bereiken. Het enige verschil was de rijrichting. De auto die eerder vandaag werd aangereden - en daarbij op de kop belandde - zette koers naar Deventer. Het tweede incident vond plaats bij de oprit richting Amersfoort, zo’n 200 meter verderop. 

Volledig scherm
De bestuurder van de personenauto is overgebracht naar het ziekenhuis. © Luciano de Graaf
  1. Eva uit Apeldoorn heeft borstkanker gen: ‘Ik dacht, wat ben ik blij dat ik mijn borsten nog héb!’
    PREMIUM

    Eva uit Apeldoorn heeft borstkan­ker gen: ‘Ik dacht, wat ben ik blij dat ik mijn borsten nog héb!’

    ‘Ik ben zo blij, zó blij! Ze zegt het met een grote glimlach op haar gezicht en het zijn niet eens haar woorden. Maar die van haar man, die dit een week lang diverse keren uitschreeuwde. Waarom? Omdat uit onderzoek onlangs bekend werd dat een preventieve borstamputatie bij het borstkankergen BRCA 2 niet noodzakelijk is. En laat Eva Siebelink uit Apeldoorn nou net dàt gen hebben. En laat zij nou enige tijd geleden besloten hebben haar borsten nièt te amputeren.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn