Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van Apenheul parkeren bij AGOVV. © Kevin Hagens

Oppositie wil streep door Apenheul-parking bij AGOVV

Het Apenheul-parkeren op trainingsvelden van AGOVV zet de verhoudingen binnen de Apeldoornse gemeenteraad opnieuw op scherp. Drie oppositiepartijen proberen al maanden vergeefs om het debat daarover in de raad te heropenen. Morgenavond doen ze een ultieme poging. Doel: een streep zetten door de ‘AGOVV-parking’.

Maaike Moulijn (PvdD) en haar collega's van Gemeentebelangen en 50-Plus snappen er niets van, wat er momenteel gaande is. De partijen in de gemeenteraad waren eerder heel helder over dit onderwerp, zegt Moulijn, maar veel partijen lijken volgens haar nu alsnog de eerder gedane beloftes aan Apeldoorn-West te willen breken. Daar wil ze over in debat, maar dat lukt maar niet...

  1. Meer onderzoek Gelre ziekenhuizen naar betere behandeling van oudere patiënt
    PREMIUM

    Meer onderzoek Gelre ziekenhui­zen naar betere behande­ling van oudere patiënt

    Wat is de valkuil bij een senior met hartfalen? Hoe krijg je een oudere patiënt in optimale conditie voor een ingreep? Naar dat soort onderwerpen gaat Gelre ziekenhuizen nog meer onderzoek doen, nu een van de artsen is benoemd tot bijzonder hoogleraar op dit terrein. Het resultaat daarvan moet zijn dat oudere patiënten in Gelre ziekenhuizen als een van de eersten in Nederland profijt hebben van verbeteringen in behandelingen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn