Volledig scherm
© Maarten Sprangh © Maarten Sprangh

Orpheus opent tijdelijke kassa in Oranjerie

Theater Orpheus opent op 15 december een tijdelijke kassa in The Read Shop in de Oranjerie. De pop-up kassa is open van 15 tot en met 23 december. Bezoekers kunnen er terecht voor cadeautjes, informatie en flyers over voorstellingen en voor het boeken van tickets.

De kassa is van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 17.00, koopavond op donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

In september opende het theater ook al een week een pop-up store in de Oranjerie, waar veel winkelpanden leeg staan. 

Ook de brandweer heeft op dit moment een pop-up store in de Oranjerie. In de Three-minute store kunnen bezoekers uitleg krijgen over wat je wel of niet moet doen bij een woningbrand. 

  1. Groot deel Koninklijke familie present op verjaardagsfeest prinses Margriet

    Groot deel Koninklijke familie present op ver­jaar­dags­feest prinses Margriet

    Prinses Margriet vierde vanavond haar 75-jarige verjaardag in Theater Orpheus in haar woonplaats Apeldoorn. Prinses Margriet is al vijftien jaar beschermvrouwe van Introdans. Als verjaardagscadeau danste het balletgezelschap daarom de hoogtepunten uit hun repertoire aan elkaar. De jarige job heeft bijna haar complete familie meegenomen naar de voorstelling, op een paar zieken na. Onder anderen Prinses Beatrix, Prins Maurits en Prins Constantijn waren aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn