Volledig scherm
© Maarten Sprangh © Maarten Sprangh

Orpheus opent tijdelijke kassa in Oranjerie

Theater Orpheus opent op 15 december een tijdelijke kassa in The Read Shop in de Oranjerie. De pop-up kassa is open van 15 tot en met 23 december. Bezoekers kunnen er terecht voor cadeautjes, informatie en flyers over voorstellingen en voor het boeken van tickets.

De kassa is van maandag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 17.00, koopavond op donderdag tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

In september opende het theater ook al een week een pop-up store in de Oranjerie, waar veel winkelpanden leeg staan. 

Ook de brandweer heeft op dit moment een pop-up store in de Oranjerie. In de Three-minute store kunnen bezoekers uitleg krijgen over wat je wel of niet moet doen bij een woningbrand. 

  1. Hoofd Tuindienst Paleis Het Loo heeft weinig tijd om van tuinen te genieten
    PREMIUM
    video

    Hoofd Tuindienst Paleis Het Loo heeft weinig tijd om van tuinen te genieten

    In 1983 maakte Willem Zieleman, nu hoofd van de Tuindienst van Paleis Het Loo, het staartje mee van de restauratie van het paleis en de tuinen. Nu het paleis ruim dertig jaar later dicht is voor een grootschalige verbouwing en renovatie, ligt de nadruk meer en meer op de tuinen, die wel 'gewoon' open zijn. Wat komt er kijken bij het onderhoud van de 2,5 kilometer graskanten in de Boventuin, de in totaal 27 kilometer lange haagjes van Japanse hulst en de fonteinen in de paleistuinen?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn