Volledig scherm
PREMIUM
De Hoenderloo Groep gaat sluiten. © Kevin Hagens

Ouders met kinderen op Hoenderloo Groep maken ‘samen vuist richting politiek’

Ouders met kinderen op de Hoenderloo Groep richten een belangengroep op. Doel is gezamenlijk op te treden richting politiek en Pluryn, eigenaar van de Hoenderloo Groep. ,,Samen hebben we meer kans van slagen.”

Door samen op te trekken hopen de ‘Hoenderloo-ouders’ een voet tussen de deur te krijgen. ,,We willen als collectief optreden”, zegt Hans Knetsch uit Katwijk, die zelf een 14-jarige zoon bij de Hoenderloo Groep heeft wonen. ,,Als iedereen voor zichzelf aan de slag gaat, raakt alles heel versnipperd en bestaat het risico dat we niks bereiken. Als collectief hebben we meer kans van slagen.”

  1. Verzet tegen nieuwe wielerbaan in Apeldoorn: ‘Hoe moet ik dan met mijn scootmobiel de hondjes uitlaten?’
    PREMIUM
    video

    Verzet tegen nieuwe wielerbaan in Apeldoorn: ‘Hoe moet ik dan met mijn scootmo­biel de hondjes uitlaten?’

    ,,Hoe moet ik in godsnaam met mijn scootmobiel de hondjes uitlaten als dit plan doorgaat?’’ Jan Bijl kan zijn boosheid niet verbergen, als hij op een van zijn zeven uitlaatrondes van deze dag door het Kanaalpark rijdt. Wanneer het wielerparcours dat De Adelaar hier wil aanleggen er komt, is er voor hem geen plaats meer, vreest hij. Wat hem betreft doen ze met dat plan zijn naam eer aan: de bijl erin!

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn