De mannen werden opgepakt op de N302 in Uddel, vlak naast de A1.
Volledig scherm
De mannen werden opgepakt op de N302 in Uddel, vlak naast de A1. © Persbureau Heitink

Politie pakt ‘oplichters’ naast A1 bij Uddel: drie arrestaties

De politie heeft vanmiddag zeker drie mannen aangehouden naast de A1 in Uddel. Het drietal wordt verdacht van een poging tot oplichting.

Dat meldt de politie. Volgens twee fotografen ter plaatse haalden politie-agenten met getrokken pistolen de mannen uit de auto, maar dit wordt door de politievoorlichter tegengesproken. Op foto’s is wel te zien hoe de politie met zeker drie auto’s, twee motoren en een busje in actie kwam.

De verdachten werden gepakt in de berm van de N302, direct na de afrit van de snelweg. Dat gebeurde na een tip van een getuige. Ze zaten in een donkerblauwe Peugeot 206 die na een stopteken aan de kant werd gezet. 

 De politie heeft de auto van de verdachten meegenomen.

 1. Nog niet opgemaakt door de supermarkt tijdens seniorenuurtje in Apeldoorn
  PREMIUM

  Nog niet opgemaakt door de supermarkt tijdens senioren­uur­tje in Apeldoorn

  De zon is nog niet boven de horizon wanneer de eerste klanten met een winkelwagentje het AH-filiaal op winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn binnengaan. Het is maandagochtend en het van 07.00 tot 08.00 uur speciaal voor ouderen ingestelde boodschappenuurtje is net begonnen. Albert Heijn is ene van de supermarkten die helpt zo de ‘kwetsbare groep te beschermen in verband met het coronavirus’. En dat wordt gewaardeerd.
 1. Apeldoornse organisatie zorgt - in beschermende kleding - dat coronapatiënten niet in eenzaamheid hoeven te sterven

  Apeldoorn­se organisa­tie zorgt - in beschermen­de kleding - dat coronapa­tiën­ten niet in eenzaam­heid hoeven te sterven

  Palliaterm in Apeldoorn, een netwerkorganisatie van zelfstandige zorgverleners die patiënten in de laatste fase van hun leven zorg aan huis verlenen, staat klaar om patiënten die aan corona lijden en stervende zijn in hun eigen woning te verzorgen. ,,Voor ons is dit ook een beetje pionieren, maar het is belangrijk dat mensen weten dat wij de mogelijkheid gaan bieden. Mensen hoeven zo niet in alle eenzaamheid in een ziekenhuis te sterven”, zegt bestuurder Dietske van Maanen. Inmiddels is zondag de eerste coronaptiënt bij Palliaterm aangemeld.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn