De stiefzus van de mishandelde 16-jarige Apeldoorner plaatste deze foto op Facebook om aandacht voor de mishandeling te vragen en getuigen op te roepen zich te melden.
Volledig scherm
De stiefzus van de mishandelde 16-jarige Apeldoorner plaatste deze foto op Facebook om aandacht voor de mishandeling te vragen en getuigen op te roepen zich te melden. © Eigen foto

Politie zoekt getuigen van groepsmishandeling 16-jarige Apeldoorner

De politie in Apeldoorn is op zoek naar mensen die hebben gezien hoe een 16-jarige Apeldoorner afgelopen donderdag door meerdere jongeren werd mishandeld in een parkeergarage aan de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn.

 1. ‘Laat die bonnen maar komen!’ Oproep om massaal Kroondomein in te gaan, ondanks verbod van koning
  PREMIUM

  ‘Laat die bonnen maar komen!’ Oproep om massaal Kroondo­mein in te gaan, ondanks verbod van koning

  Het afsluiten van Kroondomein Het Loo door koning Willem-Alexander moet massaal worden genegeerd. Die oproep doet Harry Voss, die zich als bestuurslid van Faunabescherming jarenlang verzette tegen het jaarlijkse toegangsverbod omwille van koninklijke jachtpartijen. De Vereniging Republiek wil een proces uitlokken door het verbod te negeren, dat vanaf morgen drie maanden geldt.
 2. Libération Animale reageert op vastketenactie in Apeldoorn: ‘Dit is geen overwinning, onze strijd gaat door’
  PREMIUM

  Libération Animale reageert op vastketen­ac­tie in Apeldoorn: ‘Dit is geen overwin­ning, onze strijd gaat door’

  De Franse anarchistische organisatie 269 Libération Animale koos kalverslachterij Ekro in Apeldoorn, omdat het een grote speler is, reageert ze op vragen van de Stentor. Een groep van 84 dierenactivisten ketenden zich afgelopen nacht vast in de productieruimten van de slachterij. ,,Zij hebben de machines 8 uur stilgelegd. Dat heeft een directe impact op dit bedrijf dat jaarlijks 280 miljoen euro omzet aan het vermoorden van meer dan een miljoen kalveren.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn