Politiemotor botst op fietser in Apeldoorn

VIDEOEen politieagent op een motor heeft donderdagavond een fietser geraakt op de Savornin Lohmanstraat in Apeldoorn Zuid. De agent achtervolgde een scooterrijder die asociaal reed. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Begrip bij sportclubs voor actie, maar niet meer sporten na 17 uur? ‘Wie dat beslist, is nooit op een sportpark geweest’
  PREMIUM
  Sportclubs en maatregelen

  Begrip bij sportclubs voor actie, maar niet meer sporten na 17 uur? ‘Wie dat beslist, is nooit op een sportpark geweest’

  De amateursport heeft flink te lijden onder de nieuwe coronamaatregelen. Hoewel er begrip is dat er iets moet gebeuren, wordt niet elke maatregel als logisch ervaren. ,,In het weekend wel overdag sporten, maar doordeweeks 's avonds trainen niet. Wie dat beslist heeft, is nooit op een sportpark geweest.” Toch stuwt het de creativiteit bij clubs naar grote hoogten.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn