Het speelkleed van Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Het speelkleed van Apeldoorn. © Jouwspeelkleed.nl

Racen langs Paleis Het Loo, Apenheul en Julianatoren: Apeldoorn heeft nu eigen speelkleed

Wie is er niet mee opgegroeid: het speelkleed. Maar er is er nu ook eentje met Paleis Het Loo, Apenheul en de Julianatoren erop. Ideetje van Dick van Creij en zijn neef Bas. De Brabanders ontwikkelden ze voor diverse steden. Met Apeldoorn erbij staat hun imperium op achttien.   

 1. Cas kan fluiten naar groot terras, burgemeester trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in
  PREMIUM

  Cas kan fluiten naar groot terras, burgemees­ter trekt vergunning voor café in Beekbergen weer in

  Het zou voor een welkome aanvulling op z’n inkomsten moeten zorgen, het forse terras aan de achterkant van eetcafé Bij Cas in Beekbergen. Sinds april dit jaar had Caspar Woutersen de vergunning op zak. Nadat eerst personele problemen roet in het eten gooiden, raakt hij de permissie nu zelfs helemaal kwijt. Door omwonenden ingediende bezwaren zijn terecht, vindt de gemeente Apeldoorn.
 2. Apeldoornse voorzitter Laatste Wil reageert op nieuwe arrestaties: ‘Heb leden niet aan een touwtje’
  PREMIUM

  Apeldoorn­se voorzitter Laatste Wil reageert op nieuwe arresta­ties: ‘Heb leden niet aan een touwtje’

  Twee leden van Coöperatie Laatste Wil zijn deze week aangehouden in het al langer lopende onderzoek naar mogelijke hulp bij zelfdoding. Dat justitie donderdag in een persbericht hierover hun lidmaatschap van de organisatie expliciet vermeldde, ziet coöperatie-voorzitter Jos van Wijk uit Apeldoorn als een poging om zijn club in diskrediet te brengen. ,,Ontoelaatbare framing."

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn