Volledig scherm
Ivo van Breukelen overhandigt de cheque aan de Apeldoornse Robbie Boerboom © Talpa Radio

Robbie Boerboom uit Apeldoorn wint 9750 euro bij Radio 538

Robbie Boerboom uit Apeldoorn wist bij het radioprogramma 'Win Met De Zin' van radio 538 alle bekende stemmen te raden. DJ Ivo van Breukelen overhandigde hem daarom vandaag de cheque van 9750 euro.

Boerboom: ,,Ik heb gisteren met mijn vriendin besproken wat ik met de jackpot wil doen en waarschijnlijk gaan we lekker een roadtrip door Amerika maken!"

Jason Mraz

De stemmen van voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis, presentatrice Nicolette Kluijver en voetballer Dirk Kuijt werden al snel geraden door de luisteraars van 538. De 24-jarige Robbie wist daar de stem van zanger Jason Mraz aan toe te voegen en won daarmee de jackpot. 

De winst van Boerboom betekent niet dat de pot nu weer leeg is. De winst begint met eens startbedrag van 5000 euro.

Win Met De Zin

Win Met De Zin wordt iedere werkdag tussen 7 uur 's ochtends en 7 uur 's avonds gespeeld. Aan het begin van ieder uur spreken vier nationale én internationale sterren de zin ‘Win Met De Zin = 538, Radio = 538’ uit. Bij een goed geraden stem geeft de jury alleen aan hoeveel goede antwoorden er tussen zitten, niet welke stem of welk deel van de zin goed geraden is. De luisteraar die alle vier de stemmen raadt en in de uitzending komt, wint de jackpot."

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn