Yvonne Drosterij en Kelly Croes van modewinkels Fashion Factory en Lef in Apeldoorn moeten maandelijks duizenden euro's uit eigen zak bijpassen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Yvonne: ,,Als we in april weer open mogen, kost het ons nog zeker twee jaar om alle schulden af te betalen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne Drosterij en Kelly Croes van modewinkels Fashion Factory en Lef in Apeldoorn moeten maandelijks duizenden euro's uit eigen zak bijpassen om de touwtjes aan elkaar te knopen. Yvonne: ,,Als we in april weer open mogen, kost het ons nog zeker twee jaar om alle schulden af te betalen.” © Maarten Sprangh

Schreeuw om veel meer geld in steunpakket voor ondernemers: ‘Na corona kost het 2 jaar om onze schulden af te betalen’

Het coronahulppakket van het kabinet is bij lange na niet genoeg, zeggen brancheorganisaties INRetail en Hiswa Recron. We zitten op een kantelpunt, ondernemers zitten er helemaal doorheen. Oplossing? Als het aan Hiswa-directeur Geert Dijks ligt, verdubbelt of verdrievoudigt het kabinet de steun. ,,Onze economie die paar honderd miljard best aan.” Goed idee?

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn

 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'