Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met auto in Apeldoorn

videoEen scooterrijder is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeluk op Sint Maarten in Apeldoorn. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De scooterrijder botste tegen een auto en kwam daarbij ten val. De automobilist kwam hierbij met de schrik vrij. De scooter is total loss. De weg is afgesloten voor verkeer vanwege het politie-onderzoek. 

Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met auto.
Volledig scherm
Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met auto. © Luciano de Graaf
  1. Apeldoornse organisatie zorgt - in beschermende kleding - dat coronapatiënten niet in eenzaamheid hoeven te sterven

    Apeldoorn­se organisa­tie zorgt - in beschermen­de kleding - dat coronapa­tiën­ten niet in eenzaam­heid hoeven te sterven

    Palliaterm in Apeldoorn, een netwerkorganisatie van zelfstandige zorgverleners die patiënten in de laatste fase van hun leven zorg aan huis verlenen, staat klaar om patiënten die aan corona lijden en stervende zijn in hun eigen woning te verzorgen. ,,Voor ons is dit ook een beetje pionieren, maar het is belangrijk dat mensen weten dat wij de mogelijkheid gaan bieden. Mensen hoeven zo niet in alle eenzaamheid in een ziekenhuis te sterven”, zegt bestuurder Dietske van Maanen. Inmiddels is zondag de eerste coronaptiënt bij Palliaterm aangemeld.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn