Volledig scherm
De Deventerstraat in Apeldoorn was vanmorgen tijdelijk gedeeltelijk afgesloten door een ongeval waarbij een scooterrijdster gewond raakte. © Pim Velthuizen

Scooterrijdster gewond na ongeval op Deventerstraat in Apeldoorn

Bij een verkeersongeval in Apeldoorn is woensdagmorgen een scooterrijdster gewond geraakt. 

De pakketbezorgster reed over de Deventerstraat, ter hoogte van Chinees-Indisch restaurant Kota Radja, toen ze even voor tienen in botsing kwam met een auto. De man in die auto wilde vanuit de parallelweg dezelfde weg oprijden.

De vrouw liep verwondingen aan het gezicht op en is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Deventerstraat in Apeldoorn was door het ongeval enige tijd gedeeltelijk afgesloten. De gesloten rijbaan is inmiddels weer vrijgegeven.

  1. Stoep met hoogteverschillen in Apeldoorn: ‘Het is wachten tot het een écht keer gruwelijk misgaat’
    PREMIUM

    Stoep met hoogtever­schil­len in Apeldoorn: ‘Het is wachten tot het een écht keer gruwelijk misgaat’

    Een opstapje hier, een afstapje daar, de ene met een behoorlijk hoogteverschil, de andere slechts millimeterwerk. Voetgangers moeten zich de ogen goed te kost geven op de van vele hoogteverschillen voorziene stoep, op het Stationsplein in Apeldoorn. Voor je het weet, lig je op je snuit. ,,We zijn bijna een EHBO-post”, zucht bedrijfsleider Brian van der Heide van Bakkerij Bart.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn