Robin Batens (l) en Simon Giaccotto op het terras van Mansion24 dat met kozijnen en afscheidingen zo corona-proof mogelijk is gemaakt. Vanaf maandag zijn er pizza's te koop.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Batens (l) en Simon Giaccotto op het terras van Mansion24 dat met kozijnen en afscheidingen zo corona-proof mogelijk is gemaakt. Vanaf maandag zijn er pizza's te koop. © Kevin Hagens

Secret Pizzeria geeft geheimzinnigheid even op en bakt vanaf het Leienplein in Apeldoorn

Hij bakte pizza’s op de bodem van het gesloten Sportfondsenbad. Tussen de apen van Apenheul. In de leegstaande Fabianus en Sebastiaankerk. En zo zijn er nog handenvol bijzondere locaties in en rond Apeldoorn te noemen. Maar deze zomer is de Secret Pizzeria van Simon Giaccotto op het Leienplein te vinden. Op het terras van Mansion24, om precies te zijn.

  1. Stephans bekendste werk in Apeldoorn werd gesloopt, nu mag hij langs het Kanaal een nieuwe handtekening zetten
    PREMIUM

    Stephans bekendste werk in Apeldoorn werd gesloopt, nu mag hij langs het Kanaal een nieuwe handteke­ning zetten

    Het is een hele uitdaging. Hoe schilder je een kunstwerk, wanneer dit net boven de waterspiegel komt te staan? ,,Het is wel door mijn hoofd gegaan om met de zwembroek aan in het water te gaan staan’’, zegt Stephan Peters. Zijn werk is vanaf september op de betonnen kade van Kanaal Zuid in Apeldoorn te zien. Waar vroeger de boten tegen de wal lagen, is dan kleurrijk werk te zien.
    Apeldoorn