Zeeuwen op de publieke tribune kijken naar Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie (VVD) tijdens het Tweede Kamerdebat over de voorgenomen verhuizing van de marinierskazerne.
Volledig scherm
PREMIUM
Zeeuwen op de publieke tribune kijken naar Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie (VVD) tijdens het Tweede Kamerdebat over de voorgenomen verhuizing van de marinierskazerne. © ANP

Staatssecretaris Visser diep door het stof voor negeren Zeeland bij keuze voor kazerne in Nieuw Milligen

Staatssecretaris Barbara Visser is tijdens een Kamerdebat over de marinierskazerne diep door het stof gegaan. Ze bood haar excuses aan voor het feit dat ze Zeeland niet informeerde over de zoektocht naar een alternatieve locatie voor Vlissingen. In juli vorig jaar was Kamp Nieuw Milligen bij Apeldoorn al favoriet.  

Het hele kabinet kreeg vanwege het politieke gestuntel rond de marinierskazerne een motie van afkeuring aan de broek. Verantwoordelijk staatssecretaris Visser (VVD) van Defensie erkende haar fouten. ,,Het is een les, ook voor de toekomst.”

  1. Handen desinfecteren, mondkapje op, pas dan mag je door de deur van de coronaspoedpost in Apeldoorn
    VIDEO

    Handen desinfecte­ren, mondkapje op, pas dan mag je door de deur van de corona­spoed­post in Apeldoorn

    Een niet te missen groot doek hangt aan de toegangsweg tot de coronapost bij Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn. Om de pakweg vijf minuten komt er een auto aan. Aan het eind van de toegangsweg - als de coronapost zo goed als is bereikt - wordt de automobilist staande gehouden door parkeercontroleurs voorzien van een mondkapje. ,,Heeft u een verwijzing van de huisarts? Ja? Dan kunt u de auto hier parkeren.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn