Het op de Deventerstraat neergestoken slachtoffer werd even verderop aan de Generaal van Swietenlaan bloedend aangetroffen. Zijn verwondingen vielen uiteindelijk mee.
Volledig scherm
Het op de Deventerstraat neergestoken slachtoffer werd even verderop aan de Generaal van Swietenlaan bloedend aangetroffen. Zijn verwondingen vielen uiteindelijk mee. © Pim Velthuizen

Steekpartij om 15 euro in Apeldoorn: dader ontsnapt aan ‘jeugd-tbs’

Had het aan justitie gelegen, dan was Tobias W. voorlopig achter gesloten deuren gebleven. Maar de twintigjarige Apeldoorner, die medio oktober op de Deventerstraat een jonge plaatsgenoot neerstak, komt op korte termijn alweer op vrije voeten.  

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.