Een impressie van het nieuwe distributiecentrum van technische groothandel Wasco, dat gebouwd wordt op industrieterrein Kloosterlanden in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van het nieuwe distributiecentrum van technische groothandel Wasco, dat gebouwd wordt op industrieterrein Kloosterlanden in Deventer. © Architectenbureau Palazzo

Technische groothandel Wasco groeit alwéér uit zijn jasje: in Deventer verrijst de nieuwe hoofdlocatie

Technische groothandel Wasco is alwéér uit zijn jasje gegroeid. Zes jaar geleden bleek de locatie in Twello te klein geworden en is een logistiek centrum in Apeldoorn bijgebouwd. Dat is twee jaar geleden al uitgebreid omdat het te klein werd. Nu gaat de groothandel op het gebied van installatietechniek naar een compleet nieuw distributiecentrum in Deventer. 

 1. Apeldoornse Boys blijft promotie naar de derde klasse bespaard: ‘Er is heel veel gebeurd’
  PREMIUM
  nacompetitie

  Apeldoorn­se Boys blijft promotie naar de derde klasse bespaard: ‘Er is heel veel gebeurd’

  Na het vergooien van het kampioenschap in 4D maakte de 1-4 nederlaag in de eerste nacompetitiewedstrijd tegen SDS’55 een abrupt einde aan een bewogen seizoen voor Apeldoornse Boys. Met het weinig glansrijke slotakkoord bewezen de spelers het clubbestuur dat hen liever kwijt dan rijk was misschien zelfs wel ongewild een dienst. Soms is het maar beter om niet te promoveren.
  Apeldoorn