Tessa (16) gaat vol enthousiasme ‘haar’ vmbo in Apeldoorn promoten

videoTessa Berns is de nieuwe ambassadeur voor het vmbo. De 16-jarige leerlinge van het Sprengeloo werd vanmiddag tot haar eigen verrassing uitgeroepen tot winnares van de verkiezing Trots op vmbo. Tessa mag zich de hoogvlieger van Apeldoorn noemen.

 1. ‘Laat die bonnen maar komen!’ Oproep om massaal Kroondomein in te gaan, ondanks verbod van koning
  PREMIUM

  ‘Laat die bonnen maar komen!’ Oproep om massaal Kroondo­mein in te gaan, ondanks verbod van koning

  Het afsluiten van Kroondomein Het Loo door koning Willem-Alexander moet massaal worden genegeerd. Die oproep doet Harry Voss, die zich als bestuurslid van Faunabescherming jarenlang verzette tegen het jaarlijkse toegangsverbod omwille van koninklijke jachtpartijen. De Vereniging Republiek wil een proces uitlokken door het verbod te negeren, dat vanaf morgen drie maanden geldt.
 2. Mheenpark als vaccinatielocatie, maar waar moeten de eredivisiezaalvoetballers van AGOVV heen?
  PREMIUM

  Mheenpark als vaccinatie­lo­ca­tie, maar waar moeten de eredivisie­zaal­voet­bal­lers van AGOVV heen?

  AGOVV Futsal begint vrijdag aan het nieuwe eredivisieseizoen met de lastige uitwedstrijd bij FC Marlène in Heerhugowaard. Op personeelsvlak zijn er nauwelijks problemen, maar in logistiek opzicht moet de komende weken wel worden geschipperd. Op z’n vroegst in oktober kunnen de zaalvoetballers pas weer terecht in thuisbasis Mheenpark, want die sporthal fungeert nu als vaccinatielocatie.
 3. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn