Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte broodje Zwitsal: een brioche met een huisgemaakte (eetbare) crème.
Volledig scherm
PREMIUM
Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakte broodje Zwitsal: een brioche met een huisgemaakte (eetbare) crème. © Tim Koldenhof Producties & Events

Toetjes, toetjes en nog eens toetjes: Apeldoorn krijgt restaurant waar je alleen nagerechten kunt eten

Toetjesliefhebbers opgelet! Op het Zwitsalterrein in Apeldoorn opent Tim Koldenhof op 23 juli een dessert-only restaurant. Inderdaad. Daar staan louter nagerechten op het menu. De theaterproducent pretendeert de eerste in Nederland te zijn met dit concept. 

  1. Zes jaar eigenaar, maar Edwin kan zijn langgekoesterde Theehuis in Apeldoorn nog steeds niet openen
    PREMIUM

    Zes jaar eigenaar, maar Edwin kan zijn langgekoes­ter­de Theehuis in Apeldoorn nog steeds niet openen

    Het ergste is,” zegt Edwin Bannenberg, ,,dat mensen met een beperking, zoals mijn zoon Tim, hier nog steeds niet aan de slag kunnen.’’ In 2014 ging Bannenberg op zoek naar een goede plek waar Tim kan werken. Een voormalige werkplaats van de gemeente in het Westenenkerpark leek dé plek. Maar zes jaar later is er nog steeds geen fiets gerepareerd, of kopje thee geserveerd. Wat is er aan de hand aan de Zilverweg?

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn