Het gespecialiseerde traumateam kwam met een auto in plaats van helikopter naar het slachtoffer. Voor vliegen was het weer te slecht.
Volledig scherm
Het gespecialiseerde traumateam kwam met een auto in plaats van helikopter naar het slachtoffer. Voor vliegen was het weer te slecht. © Luciano de Graaf

Traumateam komt in de benen voor ongeval bij paardenstal in Loenen

Bij Stal de Brouwerij in Loenen heeft zich maandag aan het eind van de middag een ongeval voorgedaan. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Het was dusdanig ernstig dat een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze kon vanwege het slechte weer niet vliegen, maar het traumateam werd wel met de auto op pad gestuurd. 

  1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
    PREMIUM

    Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

    In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?