Twee gewonden bij ongeluk in Beekbergen

videoBij een ongeval op de Arnhemseweg in Beekbergen zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Een man en een vrouw werden meegenomen naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde tegen 14:00 uur op de kruising met Oude Arnhemseweg. Twee auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De bijrijdster van de beige auto moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Zij werd vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis De bestuurder van deze auto moest eveneens ter controle mee naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de andere auto kwam met de schrik vrij. Het verkeer op de Arnhemseweg werd gedurende de afhandeling van het ongeluk over één rijbaan geleid.

Beide voertuigen zijn afgesleept.

Volledig scherm
Bij een ongeluk op de Arnhemseweg bij Beekbergen vielen twee gewonden. © Persbureau Heitink
}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
 1. Carolien ter Linden verovert na rode loper nu ook de televisiewereld
  PREMIUM

  Carolien ter Linden verovert na rode loper nu ook de televisie­we­reld

  Vanaf oktober is op RTL 4 haar personalityshow Sweet Caroline te zien. De in Apeldoorn geboren en getogen Carolien ter Linden maakt naam als televisie-presentatrice. Het is een volgende stap in haar carrière, nadat de 44-jarige haar naam in de internationale modewereld vestigde. Zo ontving Ter Linden in 2011 de Amsterdam Fashion Award en is ze eigenaresse van haar bedrijf Passarella Moda, een bureau dat modellen scout en begeleidt.
 2. Autobedrijf Keijzers uit Apeldoorn schikt voor 2,5 miljoen euro met OM en belastingdienst
  PREMIUM

  Autobe­drijf Keijzers uit Apeldoorn schikt voor 2,5 miljoen euro met OM en belasting­dienst

  Autobedrijf Keijzers uit Apeldoorn treft na ruim twaalf jaar onderzoek een schikking met het Openbaar Ministerie en de belastingdienst. Voormalig eigenaar Tonny Keijzers betaalt in totaal 2,5 miljoen euro: een boete van 750.000 euro van een door het OM opgelegde strafbeschikking en circa 1,8 miljoen aan de fiscus. Daarnaast legt het OM hem een werkstraf op van 120 uur. Keijzers had tussen 2006 en 2011 te weinig aan btw afgedragen.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn