Volledig scherm
PREMIUM
Peter van Haaften verlaat Uddel met de pakket bezorging tot teleurstelling van het dorp. © Kevin Hagens

Uddel baalt van vertrek van populaire pakketbezorger Peter

Heel Uddel rouwt om het aanstaande vertrek van pakketbezorger Peter van Haaften. 'Pieter Post', zoals hij liefkozend door de dorpelingen wordt genoemd, verkast naar een andere regio. ,,Ik word zelfs aangeschoten door leerlingen van de lokale basisschool", lacht Van Haaften. ,,Die vinden het jammer dat ik wegga."

Zelf was de pakketbezorger van PostNL ook met stomheid geslagen. Op de lokale website Uddel.info werd zijn vertrek aangekondigd. Al snel stroomden de reacties binnen. ,,Inmiddels staat de teller op vijftig", lacht Peter. ,,En ruim 200 mensen hebben het bericht gedeeld op Facebook. Het doet de mensen blijkbaar echt wat. Dat vind ik wel heel mooi."

  1. Leerlingen KSG blazen stof van Europees Parlement
    PREMIUM
    Video

    Leerlingen KSG blazen stof van Europees Parlement

    Politiek en jongeren. Ze lijken mijlenver uit elkaar te staan. Wat heeft een 14-jarige met het Europees parlement? Op de KSG schrijven deze week 75 leerlingen uit vijf verschillende landen aan resoluties voor het Europees Jeugdparlement. ,,Ik had er niet veel mee’’, erkent Marijke Hendriks. ,,Maar het is wel handig om er meer van te weten. En samen met leeftijdgenoten uit andere landen werken is leuk. Dit is absoluut niet stoffig.’’

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn