Gerard van den Belt (links) is blij met de warme overname van zijn makelaarskantoor in Twello door nieuwe eigenaar Guido Leerkes.
Volledig scherm
Gerard van den Belt (links) is blij met de warme overname van zijn makelaarskantoor in Twello door nieuwe eigenaar Guido Leerkes. © Guidan aankoop- en nieuwbouwadvisering

Van den Belt Makelaars in Twello overgenomen, kantoor aan Dorpsstraat houdt dezelfde naam

Van den Belt Makelaars in Twello wordt per 1 januari 2023 overgenomen door het Twellose bedrijf Guidan aankoop- en nieuwbouwadvisering. Het kantoor houdt dezelfde naam en blijft gevestigd op het vertrouwde adres aan de Dorpsstraat.

  1. Wilp schrikt op van grote brandmelding in vroegere Ola-fabriek: ‘Afwachten wat exacte schade is, valt mee’

    Wilp schrikt op van grote brandmel­ding in vroegere Ola-fa­briek: ‘Afwachten wat exacte schade is, valt mee’

    Veel brandweer en zwaailichten woensdagochtend rond 08.00 uur in Wilp. Na een melding van een ‘zeer grote brand’ is het alarmfase 1 aan de Molenallee, tegenover zorginstelling Zozijn. Als de rookwolken zijn opgetrokken lijkt de schade mee te vallen. Onduidelijk blijft wát nu precies de rookontwikkeling heeft veroorzaakt in één van de hallen van de vroegere ijsfabriek.
  2. Zorgen in Apeldoorn om kennis over Holocaust bij jongeren: ‘Er is zoveel onzin op sociale media’

    Zorgen in Apeldoorn om kennis over Holocaust bij jongeren: ‘Er is zoveel onzin op sociale media’

    Bij herinneringscentrum Het Apeldoornsche Bosch leren ze jongeren over het gruwelijke lot dat 1421 (voornamelijk) psychiatrisch patiënten in de Tweede Wereldoorlog trof. Nu veel jongeren de Holocaust in twijfel trekken, is educatie over de Jodenvervolging belangrijker dan ooit. ,,Met zoveel onzin op sociale media, is het voor jongeren ingewikkeld om feit en fictie over de Holocaust uit elkaar te houden.”

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn