Volledig scherm
Prof.mr. Pieter van Vollenhoven. © ANP

Van Vollenhoven verwijdert tweet, maar reageert niet

Pieter van Vollenhoven heeft zijn tweet over ongewenste intimiteiten verwijderd. Zijn opmerking 'Kan je als man een vrouw nog een hand geven of valt dat onder het hoofdstuk ongewenste intimiteiten? Ik denk dat dat een grensgeval is?!' leidde tot veel heftige reacties. 

Het secretariaat van Van Vollenhoven zegt dat hij niet wil reageren op de inhoud van de oorspronkelijke tweet en ook niet op zijn beweegredenen om hem later weer te verwijderen. De daarop volgende tweet heeft hij wel laten staan. 'De meldingen van ongewenste intimiteiten vind ik volledig terecht,wel vind ik spijtig dat sommige meldingen soms zo laat worden gemeld', schreef hij daarin.

Volledig scherm
De inmiddels verwijderde tweet van Pieter van Vollenhoven © Pieter van Vollenhoven
  1. Groot deel Koninklijke familie present op verjaardagsfeest prinses Margriet

    Groot deel Koninklijke familie present op ver­jaar­dags­feest prinses Margriet

    Prinses Margriet vierde vanavond haar 75-jarige verjaardag in Theater Orpheus in haar woonplaats Apeldoorn. Prinses Margriet is al vijftien jaar beschermvrouwe van Introdans. Als verjaardagscadeau danste het balletgezelschap daarom de hoogtepunten uit hun repertoire aan elkaar. De jarige job heeft bijna haar complete familie meegenomen naar de voorstelling, op een paar zieken na. Onder anderen Prinses Beatrix, Prins Maurits en Prins Constantijn waren aanwezig.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn