Vandaag Inside stopt, dit zijn de reacties op straat: ‘Je mag niets meer zeggen in dit land’

Met video,,Ik ben er klaar mee.’’ Met deze woorden kondigde Johan Derksen zijn afscheid van Vandaag Inside aan. Is dit het logische einde van het meningen-programma? Of wordt Vandaag Inside gemist? Verslaggever Jeroen Pol vraagt het de mensen op straat in Apeldoorn.

3 reacties

 • johan smeets

  11 maanden geleden
  Tja we zijn wel doorgeslagen, laten we ervanuit gaan dat het echt gebeurd is. Het waren de jaren 70, drugs, vrije sex. In het Vondelpark bedreef men openlijk sex. Vrouwen deden hier ook aan mee. Er werd geexperimenteerd en gebeurde van alles. Het is was een totaal andere tijdsgeest. Neemt niet weg dat het niet handig is om dit te noemen in deze tijd. We zijn echt enorm truttig geworden. En je wordt continue afgerekend op wat je zegt, wie je bent en wat je eet. Help, doe eens relaxed.
 • Adriaan Bert de Velde Harsenhorst

  11 maanden geleden
  Te zot voor woorden. Gaat helemaal nergens over. Bij D66 fractie vergaderingen zijn ze groffer in de bek. De desbetreffende dame heeft kennelijk nooit aangifte gedaan 50 jaar geleden. Die is nu 70 o.i.d. Misschien staat de kaars wel op haar nachtkastje. Wat doet trouwens een duizend uren kaars in de kamer van wat kennelijk een naakte dronken verpleegkundige was in een verzorgingshuis? Jammer dat VI stopt. Maar ja als je bedreigd wordt. Gewoon krankzinnig.
 • G. De Jong

  11 maanden geleden
  Jammer,heel erg jammer,soms grof maar wel eerlijk,wat ik mis in de programma’s aan de intellectuele tafels dat wie er ook zit,niemand iets zegt over de dronken en ladderzatte dames die er uit zich zelf bij waren,die gaan ook niet helemaal vrij uit.

In samenwerking met indebuurt Apeldoorn